Om oss

Det expaniva byggföretaget med den familjära känslan

När jag startade företaget 1991 så gjorde jag det helt på egen hand. Idag 20 år senare är vi ett av Västsveriges mest expansiva byggföretag med drygt 30 anställda. Vägen dit har inte alltid varit lätt, men med bra anställda och en stark arbetsglädje varje dag är jag nu tacksam att vi kommit så långt och utvecklat vårt företag.

Idag arbetar vi mycket i Norge och har det senaste decenniet vuxit mycket där tack vare flertalet nöjda kunder. Helt  utan marknadsföring, bara genom gott rykte. Det känns väldigt roligt.

Djurstallar och lantbruksbyggnader

Vi har riktat in oss på främst djurstallar och olika lantbruks­byggnader, men vi har ett brett spann. Idag kan vi, tack vare våra engagerade och duktiga hantverkare, ta oss an alla typer av byggprojekt.

Michael Gilbertsson Bygg AB är ett enkelt företag. Vi har en slimmad organisation som medför korta ledtider och korta beslutsvägar. Vi är också ett relativt ungt företag, där medelåldern endast ligger på 31 år och vi har en arbetsglädje som är på topp året runt.

Vi känner oss som ett litet familjeföretag. Det finns en speciell känsla här på företaget, en familjär känsla, som vi är väldigt stolta över och vårdar ömt. Det bästa vi vet är att bygga effektivt med kvalitet och vi hälsar dig varmt välkommen att kontakta oss för ditt nästa byggprojekt!

Michael Gilbertsson
VD Michael Gilbertsson Bygg AB

Michael Gilbertsson
Michael Gilbertsson